The international sale of goods (cisg)

Assignment Help Other Engineering
Reference no: EM13801076

(1). Which of the following is not legislation that has impacted supply management in the United
States?
(a). Caustic Waste Superfund Cleanup Act,
(b). Clean Air Act,
(c). Superfund Law,
(d). Resource Conservation Recovery Act (RCRA).

(2). When all or part of a shipment received from a supplier is nonconforming, the buyer has the right
under the UCC to all of the following except:
(a). Hold the material for future determination,
(b). Repair the material,
(c). Use the material as is,
(d). Completely or partially reject the material.

(3). Which of the following bullets in the list does not reflect a Global Sullivan Principle?
(a). Express support for universal human rights,
(b). Promote equal opportunity,
(c). Respect voluntary freedom of association,
(d). Use bribery in foreign countries when necessary and ethical acceptable based on
cultural customs.

(4). Which of the following is not a typical prerequisite to successful cross-functional teams?
(a). Executive sponsorship,
(b). Qualified team members,
(c). Adequate time,
(d). Overtime hours,
(e). Inter-firm teams.

(5). Which of the following points does not describe part of the evolution of quality management?
(a). Prior to 1980s, the gurus of quality influenced corporate disciples,
(b). The corporate disciples in turn influenced corporate philosophies that increased the
importance of quality management,
(c). The corporate disciples influenced the quality gurus,
(d). The corporate philosophy has essentially driven the selection of a management system.

(6). Which of the following is not one of Deming's fourteen points?
(a). Improve constantly and forever the system of production and service,
(b). Institute training on the job,
(c). Adopt and institute modern methods of supervision & leadership,
(d). Use inspection to ensure zero defects.

(7). Which of the following is not a key law or regulation that impacts supply management in the
USA?
(a). Uniform Commercial Code,
(b). The Clinton Act,
(c). The Clayton Act,
(d). The Robinson-Patman Act.

(8). A purchase contract must have certain considerations to be legal. Which of the following is not
one of these considerations?
(a). Agreement,
(b). Signers must be over 21,
(c). Consideration, or mutual obligation,
(d). Competent parties.

(9). Which of the following issues are not addressed by the Contracts for the International Sale of
Goods (CISG)?
(a). Acceptance of an offer,
(b). Contract price,
(c). Revocation of an offer,
(d). Language used in written contract.

(10). Which of the following is not a recognized quality management approach?
(a). Total Quality Management (TQM),
(b). Continuous Improvement,
(c). Six Sigma.
(d). Quality Ensured in the Supply Triangle (QEST).

(11). Which of the following is not one of the seven wastes?
(a). All processing,
(b). Overproduction,
(c). Unneeded motion,
(d). Unneeded transportation.

(12). Which of the following is not a quality award?
(a). Malcolm Baldridge Award,
(b). European Quality Award,
(c). ISO 9000,
(d). Deming Prize.

(13). In the investigation phase, the development of alternatives encompasses all of the following
consideration, except one. Which does not belong to the list?
(a). Value analysis,
(b). Suitability,
(c). Producibility,
(d). Component availability.

(14). Which of the following is not associated with the development phase of the design process?
(a). Development of prototypes,
(b). Design reviews,
(c). Qualification testing,
(d). Value analysis.

(15). Which of the following is not true about risk sharing in government contracts?
(a). Government usually wants the seller to assume all technical and cost risk,
(b). In situations where the risk if high, the supplier must add large contingency sums in the
price,
(c). Government supply managers should consider sharing the risk cost through reimbursement
and/or incentive contracts,
(d). Government supply managers should consider sharing the risk cost through fixed firm
Contracts.

(16). Which of the following is generally not true about government contracts?
(a). The contract may be terminated for default,
(b). The contract may be terminated for not fulfilling the terms of the contract,
(c). The government may not terminate a contract for its convenience,
(d). The government may debar, suspend, or declare ineligible an errant contractor.

(17). Which of the following does not fit within the code of ethics for government service?
(a). Make private promises only when needed,
(b). Engage in business with the Government,
(c). Never use any information gained confidentially in the performance of Government duties
as a means for making private profit,
(d). Expose corruption wherever discovered.

(18). Which of the following activities is typically not conducted in the production phase of the design
process?
(a). Process Control,
(b). Material Availability Research,
(c). In Process & Final Testing,
(d). Adjust and calibrate the performance.

(19). Which of the following questions does not typically belong on a value-engineering checklist?
(a). Can the item be eliminated?,
(b). Can the product quality be lowered to reach a lower price point?,
(c). If the item is not standard, can a standard item be used?,
(d). If it is a standard item, does it completely fit the application, or is it a misfit?

(20). All of the following are considerations when assessing technical risk except:
(a). Type and complexity of the item or service,
(b). Supply and demand patterns of the marketplace,
(c). Stability of design specifications or statement of work,
(d). Availability of historical pricing data.

(21). In the PDCA Cycle the D stands for which of the following?
(a). Document,
(b). Do,
(c). Develop,
(d). Describe.

(22). Which of the following is not one of the seven wastes as interpreted by Honda?
(a). Waste in the Work Itself,
(b). Process Time,
(c). Inventory,
(d). Wasted Operator Movement.

(23). Which of the following is not a class of manufacturing inventory?
(a). Raw Materials,
(b). Finished Goods,
(c). In-process Goods,
(d). Stored Materials.

(24). A listing of Intermediate Predecessor activities is important information in a Single Time Estimate
CPM analysis for which of the following reasons?
(a). It makes it possible to understand the relationship of the CPM network of activities,
(b). It provides useful timing information,
(c). It includes cost information,
(d). It is the probability information in the final step of the CPM.

(25). In an MRP program, the program accesses the status of any file in specific time periods called
which of the following?
(a). Cubed time units,
(b). Time buckets,
(c). BOM units,
(d). Modular units.

Reference no: EM13801076

Previous Q& A

  Analyzes a technological issue in homeland security

Develop a six- to eight-page case study that analyzes a technological issue in homeland security, focusing on the impacts of the technology. The case study should conform to the style of the Publication Manual of the American Psychological Associa..

  Models of cloud computing according to the nist

What are the three models of cloud computing according to the NIST clouding computing reference architecture? List the advantages and disadvantages of each model.

  Three nonparental care choices

Choose one of the three nonparental care choices: nannies, center-based, or family-based care. Pretend you are trying to sell your chosen method of care to a prospective client who is a parent of a toddler.

  Write a summary of the following chapter engineering design

Write a summary of the following chapter- "Engineering Design" and "Jurneys in Product Development".

  Graphical method to evaluate the validity of the assumption

What assumption is necessary about the populationdistribution in order to perform this test?

  Conduct a risk assessment of a real or fictional facility

Conduct a risk assessment of a real or fictional facility or building. A How-to Guide to Mitigate Potential Terrorist Attacks Against Buildings.

  National association for the education of young

Choose at least two events from the timeline that you feel have had the greatest impact on early childhood education: the Kindergarten movement, founding of the National Association for the Education of Young (NAEYC), Sputnik, etc.

  Theorist gallery tour

After reading textbook and viewing the ECE 101 Theorist Gallery Tour shared above, it is likely that you still have some questions about these theorists and the key principles of their theories.

  Describe database management systems

Describe Database Management Systems and the various models - Describe how organizations use databases to make decisions

  Compare and contrast the family-related policies

Compare and contrast the family-related policies

Reviews

Write a Review

 

Similar Q& A

  Just-in-time manufacturing

Describe the above system as a queueing system by defining - Explain if the above queueing system satisfies the following criteria by showing your calculations for each criterion.

  Sensitivity ranges of the objective function coefficients

Why do you think that occurs? Would eliminating this constraint increase risk? Why or why not?

  Find the rotarional speed in rpm

Find the value of K, its uncertainty (with 95% confidence), and the maximum possible error - Find the rotarional speed in rpm and its uncertainty. All measured values have a confidence level of 95%.

  How did presidential addresses and supreme court rulings

Conduct an Internet search to answer the question: How did Presidential addresses and Supreme Court rulings begin to change the lives of the American people beginning in the mid-20th century?

  A survey of 76 commercial airline flights isssues

The national chain wants the estimate to be within one time of the actual mean value. How large a sample should the researcher take to obtain a 98% confidence level?

  Find the economic life with interest rate

Find the economic life, with interest rate 12%, of an asset. Initial cost is $5,500. Operation cost is $1,200 per year. Salvage value decreases 15% of new value per year.

  Paper on ilab

The Policy Statement, Processes, and Procedures Guidelines. In this lab, you will explore, select, and justify the selection of a secure wireless network for that (iLab 2) SOHO environment. You shall actually identify the hardware and software nee..

  An x-ray diffraction laboratory is analyzing the mineral

an x-ray diffraction laboratory is analyzing the mineral andalusite al2sio5. powder diffraction of andalusite is being

  The chi-square distribution is a discrete distribution

In using chi-square for testing the independence of variables, the table of observed frequencies is constructed under the assumption that the null hypothesis is true.

  A small company is designing a new rigid commercial vehicle

a small company is designing a new rigid commercial vehicle. you are tasked with developing a spread sheet that allows

  Understand and apply reliability concepts and terminology

Understand and apply reliability concepts and terminology - Understand and apply the basic mathematics involved in reliability engineering.

  Question 1 many hills in california are known to have

question 1. many hills in california are known to have troubles with landslides when heavy rains soak the area. the

Free Assignment Quote

Assured A++ Grade

Get guaranteed satisfaction & time on delivery in every assignment order you paid with us! We ensure premium quality solution document along with free turntin report!

All rights reserved! Copyrights ©2019-2020 ExpertsMind IT Educational Pvt Ltd